de vuiljager

Zeg zelfs de hardnekkigste vlekken & geuren vaarwel

shutterstock
shutterstock
Favo icon Tekengebied

Gebouwen die langs de binnen- en buitenzijde wel eens opgefrist mogen worden, zijn bij ons in goede handen. Zelfs de hardnekkigste vlekken en geuren zeggen we vaarwel met doeltreffende schoonmaakmiddelen. Wij verwijderen onder andere stof, vuilresten, roestaanslag of as bij kleinschalige brandschade. Uw omgeving laten ontsmetten, is met name belangrijk bij:

Bij waterschade halen we het achtergebleven vuil weg en maken we uw interieur weer droog. Zodra wij met uw woning of bedrijfspand klaar zijn, kan u ervan op aan dat het gebouw tot in de kleinste hoekjes gedesinfecteerd is.

Uw pand van vlekken of vuil laten ontdoen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

IMG

Schoonmaak volgens wettelijk bepaalde richtlijnen

Op plaatsen waar iemand overleden is, besteden we extra aandacht aan bloed en lijkvocht dat achtergebleven kan zijn. Bij verdachte overlijdens werken we steeds samen met de lokale politie en zien we erop toe dat de schoonmaak volgens wettelijk bepaalde richtlijnen verloopt. Nadat we de ruimte ontruimd en ontsmet hebben, kunnen we u met een extern schoonmaakbedrijf in contact brengen. Vraag gerust naar de mogelijkheden om uw ruimte te laten ontruimen en ontsmetten.

IMG